Blogs

 • De leukste babykleding vind je bij IK EN MIJN MAMA!

  Ben je op zoek naar de leukste babykleding voor jouw kleintje en wil je graag alles gemakkelijk op één en dezelfde plek kunnen aanschaffen? Bij IK EN MIJN MAMA verkopen we de leukste collecties babykleding zodat jouw kleintje er binnen een mum van tijd stralend en hip uitziet. De leukste babykleding scoren voor betaalbare prijzen, bij IK EN MIJN MAMA laat je jouw kindje er stralend en hip bijlopen. Kleding en accessoires voor iedere portemonnee en verschillende merken voor iedere stijl. Bij ons ben je er zeker van dat je binnen no-time een leuke outfit in huis hebt!

 • De leukste baby merken vind je bij IK EN MIJN MAMA!

  Je wilt natuurlijk dat jouw kleintje het liefst er zo schattig en leuk mogelijk uitziet, wat tegelijkertijd comfortabel en goed voor de baby is. De leukste baby merken, je vindt ze allemaal bij elkaar bij IK EN MIJN MAMA. Op onze webshop vind je verschillende baby merken, zoals Goki, Koeka, Oli & Carol, Tikiri en nog veel meer. Op zoek naar de nieuwste kleding, speelgoed en accessoires van hippe merken? In dit artikel hebben wij de leukste merken uitgelicht. Lees snel verder over de populairste merken die wij verkopen en laat je inspireren!

 • Kind 1 jaar cadeau: de tips van IK EN MIJN MAMA

  De allereerste verjaardag van de kleine: dit is een hele speciale dag die vaak uitgebreid gevierd wordt, en terecht! Een jaar waarin je jouw kindje als kersverse moeder ontzettend snel hebt zien groeien en de eerste mooie momenten en herinneringen vastgelegd hebt. Meerdere mijlpalen die jullie tot nu toe al samen bereikt hebben, en waarvan er nog vele komen gaan. Maar wat geef je eigenlijk voor cadeautjes als jouw kindje 1 jaar gaat worden? De keuze hiervoor is enorm groot, en in dit artikel geeft IK EN MIJN MAMA allerlei tips zodat jij gegarandeerd de eerste verjaardag goed viert en deze zeker niet zult vergeten!

 • Speen schoonmaken

  Voor veel ouders is de fopspeen een fijn middel om de baby te kalmeren. Het zuigen aan de fopspeen biedt namelijk troost en is rustgevend. Daarbij heeft het ook een stress verlagend effect. Het is daarom niet gek dat baby’s vaak veel zuigbehoefte hebben en kersverse ouders een onrustige baby graag een speen aanbieden. Echter zijn er wel wat zaken waar je op moet letten bij het aanbieden en gebruike van een fopspeen. Meer hierover in deze blog!
 • Slaaptips voor je baby en jou

  Dat slapen goed voor je is, wist je waarschijnlijk al. En alhoewel jij als kersverse ouder niet kan wachten op een goede nacht, lijkt jouw baby niet te willen slapen. Dit terwijl baby’s juist veel slaap nodig hebben om te kunnen ontwikkelen en te groeien. Er bestaan veel fabels over het slaapgedrag van baby’s. Dit zorgt ervoor dat jijzelf als ouder verward en gefrustreerd blijft, maar ook dat je baby (nog steeds) niet wil slapen. In dit artikel willen we enkele slaaptips geven, zodat we deze fabels de wereld uit helpen. 

 • Doorslapen baby: Praktische tips

  “Hoe kan ik mijn baby het beste laten doorslapen?” Met deze vraag worstelen veel (nieuwe) ouders. Dit is zo gek nog niet: met de komst van de baby verandert je leven en slaap je zelf misschien ook onrustiger. Een goede nacht slaap, voor jezelf én voor de baby, is dan meer dan welkom. Ben je in verwachting en breekt het zweet je al uit bij de gedachte van gebroken nachten? Lees dan ook vooral verder. 
 • De veiligheid van de speen: alles wat je moet weten

  Het is een simpele manier om je baby of peuter rustig te krijgen: de speen. Maar er zijn maar weinig mensen die ook weten hoe zij hier veilig mee om kunnen gaan. Wij leggen in dit artikel graag de veiligheid van de speen voor je uit en onderscheiden de fabels en feiten voor je.
 • Babymaten: welke maat past bij jouw baby?

  De groei van een baby gaat razendsnel, zeker de eerste maanden. Het is daarom fijn om te weten hoe het precies zit met de babymaten voor kleding, want voordat je het weet zijn ze eruit gegroeid en weet je niet meer waar je op moet letten als je babykleren gaat aanschaffen. Maar geen zorgen! In dit artikel staat alle informatie op een rijtje voor je en zal het een stuk makkelijker voor je zijn!