Blogs

 • Slaaptips voor je baby en jou

  Dat slapen goed voor je is, wist je waarschijnlijk al. En alhoewel jij als kersverse ouder niet kan wachten op een goede nacht, lijkt jouw baby niet te willen slapen. Dit terwijl baby’s juist veel slaap nodig hebben om te kunnen ontwikkelen en te groeien. Er bestaan veel fabels over het slaapgedrag van baby’s. Dit zorgt ervoor dat jijzelf als ouder verward en gefrustreerd blijft, maar ook dat je baby (nog steeds) niet wil slapen. In dit artikel willen we enkele slaaptips geven, zodat we deze fabels de wereld uit helpen. 

 • Doorslapen baby: Praktische tips

  “Hoe kan ik mijn baby het beste laten doorslapen?” Met deze vraag worstelen veel (nieuwe) ouders. Dit is zo gek nog niet: met de komst van de baby verandert je leven en slaap je zelf misschien ook onrustiger. Een goede nacht slaap, voor jezelf én voor de baby, is dan meer dan welkom. Ben je in verwachting en breekt het zweet je al uit bij de gedachte van gebroken nachten? Lees dan ook vooral verder. 
 • De veiligheid van de speen: alles wat je moet weten

  Het is een simpele manier om je baby of peuter rustig te krijgen: de speen. Maar er zijn maar weinig mensen die ook weten hoe zij hier veilig mee om kunnen gaan. Wij leggen in dit artikel graag de veiligheid van de speen voor je uit en onderscheiden de fabels en feiten voor je.
 • Babymaten: welke maat past bij jouw baby?

  De groei van een baby gaat razendsnel, zeker de eerste maanden. Het is daarom fijn om te weten hoe het precies zit met de babymaten voor kleding, want voordat je het weet zijn ze eruit gegroeid en weet je niet meer waar je op moet letten als je babykleren gaat aanschaffen. Maar geen zorgen! In dit artikel staat alle informatie op een rijtje voor je en zal het een stuk makkelijker voor je zijn!