Cadeau 2 tot 6 maanden

Leuke cadeaus voor baby’s van 2 tot 6 maanden

Gefeliciteerd! Een nieuw lid van de familie is gearriveerd, en het avontuur is net begonnen. Deze periode in het leven van een baby is ontzettend speciaal. Van de eerste glimlachjes tot aan het begin van brabbelen, elke dag is een wonder. Wat geef je zo'n klein wonder als cadeau? Vooral als ze tussen de 2 en 6 maanden oud zijn? Ikenmijnmama heeft precies wat je zoekt!

1. Little Dutch

Voordat we ingaan op de producten, laten we eerst een blik werpen op het mooie verhaal van Little Dutch. Rinke van der Helm creëerde deze lijn toen ze tijdens haar eigen zwangerschap zocht naar unieke accessoires voor haar kinderkamer. Little Dutch begon met één lamp en is nu uitgegroeid tot een internationaal merk met producten vol liefde en gezinsgeluk. Elk product van Little Dutch is doordrenkt van deze liefdevolle energie, waardoor het het perfecte cadeau is voor jouw kleintje. Little Dutch heeft enorm veel leuke artikelen die je kunt geven als cadeau. Denk aan knuffeldoeken, rammelaars of puzzels!

2. Wikkeldoek: Ultiem comfort voor je baby

De wikkeldoek van merken als Koeka, MHBK en Childhome, verkrijgbaar bij Ikenmijnmama, zijn meer dan gewoon dekens. Ze bieden warmte, comfort, en veiligheid voor je pasgeboren baby. Of je nu net uit het badje komt, onderweg bent of je baby een dutje laat doen in de box, de wikkeldoek is jouw go-to item. Het speciale aan de Koeka wikkelcape is de speciale opening voor een veiligheidsgordel - perfect voor reisjes in de Maxi Cosi of autostoel.

3. Maanlampje: Breng de sterren naar de kinderkamer

Het handgemaakte maanlampje is niet alleen een betoverende toevoeging aan elke kinderkamer, het is ook ontzettend functioneel. Het zachte, warm witte licht is perfect voor midden in de nacht verschoningen of borstvoeding, zonder de slaapomgeving te verstoren. Bovendien is het werken met batterijen een pluspunt. Zo kun je het overal neerzetten zonder je zorgen te maken over stopcontacten.

4. BIBS speen: Stijl en comfort

Bij Ikenmijnmama hebben we een prachtige collectie van BIBS spenen. Ze zijn niet alleen hip en stijlvol, maar ook functioneel en comfortabel voor je baby. Het 100% natuurlijke rubber van de speen ondersteunt de natuurlijke zuigreflex van je baby en is zacht voor het tere huidje. 

Andere cadeaus voor baby’s van 2 tot 6 maanden

Naast de genoemde producten is er nog een scala aan opties voor baby's tussen de 2 en 6 maanden. In deze fase zijn baby's veel alert en nieuwsgierig naar hun omgeving. Ze beginnen texturen en kleuren te ontdekken en zijn geïnteresseerd in alles wat geluid maakt of beweegt.

  • Sensory speelgoed: Speelgoed dat verschillende texturen, kleuren en geluiden combineert, kan zeer verrijkend zijn voor baby's. Het stimuleert hun zintuigen en helpt bij hun cognitieve en motorische ontwikkeling. Denk aan zachte blokken, knuffels met verschillende stoffen of speeltjes die geluid maken als ze worden geschud.
  • Muziekmobielen: Een mobiel die boven de wieg of het speelkleed kan worden gehangen met zachte melodietjes kan wonderen doen. Het houdt de baby niet alleen bezig, maar kan ook helpen bij het in slaap vallen.
  • Boekjes met contrasten: Baby's in deze leeftijdscategorie zijn vooral gefascineerd door zwart-wit contrasten. Boekjes met duidelijke zwart-witte afbeeldingen kunnen dus erg interessant voor ze zijn.
  • Tandjes speelgoed: Rond deze leeftijd kunnen sommige baby's al beginnen met het doorkomen van hun eerste tandjes. Bijtspeeltjes gemaakt van veilige materialen kunnen dan verlichting bieden voor het ongemak.

Het vinden van het perfecte cadeau voor een baby tussen 2 en 6 maanden kan een uitdaging zijn. Maar met de selectie van Ikenmijnmama is het kiezen eenvoudig. Elk product is zorgvuldig geselecteerd met liefde, zorg en aandacht voor detail. Dus of je nu shopt voor je eigen baby of op zoek bent naar een speciaal kraamcadeau, je vindt het perfecte geschenk bij Ikenmijnmama. 

Laat een reactie achter