De leukste baby merken vind je bij IK EN MIJN MAMA!

Je wilt natuurlijk dat jouw kleintje het liefst er zo schattig en leuk mogelijk uitziet, wat tegelijkertijd comfortabel en goed voor de baby is. De leukste baby merken, je vindt ze allemaal bij elkaar bij IK EN MIJN MAMA. Op onze webshop vind je verschillende babymerken, zoals Goki, Koeka, Oli & Carol, Tikiri en nog veel meer. Op zoek naar de nieuwste kleding, speelgoed en accessoires van hippe merken? In dit artikel hebben wij de leukste merken uitgelicht. Lees snel verder over de populairste merken die wij verkopen en laat je inspireren!

Koeka

Koeka is een kledingmerk waarvan wij veel leuke babykleding verkopen. Het merk is in Nederland ontstaan en richt zich voornamelijk op kleding dat niet alleen functioneel is voor kinderen, maar ook voor de ouders. Daarnaast wordt er rekening gehouden met het ontwerp van kinderkamers, zodat de kleding die ze verkopen altijd gebaseerd is op de verzorging en slaapomgeving van baby’s en peuters. De collectie van Koeka wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten en kleuren, zodat er altijd wat nieuws beschikbaar is! Elk jaar een nieuwe zomer- en wintercollectie, waar veel badstof in wordt verwerkt. Kortom, keuze genoeg met Koeka, een merk dat nooit zal vervelen. Wij verkopen het merk ook graag op onze website vinden het één van de leukste baby merken.

De omslagdoeken van Koeka

De omslagdoeken van Koeka zijn razend populair, en dat is ook niet zonder reden! De omslagdoek is multifunctioneel, heerlijk zacht en houdt je kindje altijd warm. Goed voor onderweg, tijdens het voeden of om je kindje mee af te drogen na een bad. De omslagdoek bevat een handige ophanglus zodat deze altijd binnen handbereik is. Makkelijk mee te nemen en gemaakt van een fijne wafelstof. Deze omslagdoek is gevoerd met badstof en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Goki

Ben je op zoek naar leuk speelgoed voor jouw kindje? Bij Ik en mijn mama verkopen we speelgoed van Goki: een leuk baby merk dat al 40 jaar lang houten speelgoed produceert. Door zo min mogelijk gebruik te maken van kunststoffen, en alleen te gaan voor kwalitatief en vooral duurzaam hout, is Goki een baby merk dat kindvriendelijk is en alleen werkt met hoogwaardige materialen. Het speelgoed dat wij aanbieden van Goki is mooi vormgegeven en draagt bij aan een goede motorische ontwikkeling van jouw kindje.

Veilige producten van Goki

Alle producten van Goki zijn gemaakt van de beste materialen en getest op de veiligheid. Je weet daarom zeker dat het speelgoed veilig is voor jouw kindje en hoeft niet bang te zijn dat jouw kindje gevaar loopt. Daarnaast zijn de producten van Goki betaalbaar, en ook heel leuk om als cadeau te geven voor op kraamvisite bijvoorbeeld. Hoe leuk is deze houten puzzel? Een puzzel met stevige knoppen die altijd in de smaak valt!

Oli & Carol

Oli & Carol is gevestigd in Barcelona en is nog een vrij jong merk. De meeste producten die Oli & Carol leveren zijn flexibel en gemaakt van natuurlijk rubber. De producten die Oli & Carol gebruikt, vinden ze over de hele planeet zodat ze de best kwalitatieve producten op één plek samenbrengen. Wist je dat de producten die Oli & Carol in hun collectie hebben, eerst worden getest door de kleintjes en goedgekeurd door hun ouders, voordat ze het verkopen in de collectie? Zo weten ze zeker dat de producten gewaardeerd worden en een echte toevoeging zijn aan de collectie.

Badspeeltjes

De producten van Oli & Carol die wij op onze website verkopen, zijn voornamelijk badspeeltjes. De badspeeltjes zijn gemaakt van 100% pure latex van de Hevea-bomen: dit betekent dat de speeltjes veilig zijn om op te bijten, terwijl er tegelijkertijd plezier meegemaakt wordt in bad. Ook zijn de badspeeltjes gemakkelijk schoon te maken, en laten we het mooie design vooral niet vergeten! Het unieke design van de banaan en de avocado zorgen elke keer weer opnieuw voor een feest in bad! De producten van Oli & Carol zijn betaalbaar en ook super leuk om als cadeau voor iemand anders te kopen. Meer designs vind je op onze website!

Naast Koeka, Goki en Oli & Carol verkopen we nog veel meer leuke baby merken. Hier vind je gemakkelijk en snel een overzicht van alle leuke baby merken die we op onze website verkopen. Hopelijk tot snel bij IK EN MIJN MAMA!

 

Koeka omslagdoek

Laat een reactie achter