De leukste babykleding vind je bij IK EN MIJN MAMA!

Ben je op zoek naar de leukste babykleding voor jouw kleintje en wil je graag alles gemakkelijk op één en dezelfde plek kunnen aanschaffen? Bij IK EN MIJN MAMA verkopen we de leukste collecties babykleding zodat jouw kleintje er binnen een mum van tijd stralend en hip uitziet. De leukste babykleding scoren voor betaalbare prijzen, bij Ik en mijn mama laat je jouw kindje er stralend en hip bijlopen. Kleding en accessoires voor iedere portemonnee en verschillende merken voor iedere stijl. Bij ons ben je er zeker van dat je binnen no-time een leuke outfit in huis hebt!

Welke outfit wordt het deze keer?

Geen genoeg kunnen krijgen van alle leuke kledingstukken en accessoires voor jouw kindje. ‘s Ochtends vrolijk opstaan en je afvragen welke outfit het vandaag weer wordt. Bij Ik en mijn mama verkopen we outfits, geschikt voor iedereen! Kleurrijk en vrolijk, of toch liever basic en stijlvol? Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om de leukste babykleding. Wij verkopen naast shirtjes, schoentjes, slofjes, jurkjes en rokjes ook rompers, zwemkleding, beach accessoires, jasjes en haaraccessoires van de leukste merken. Genoeg leuks voor iedereen! Laat je inspireren door al het leuks op de website en stel gemakkelijk en snel de leukste outfits voor jouw kindje samen.

De leukste jasjes voor de koude maanden

Ben je op zoek naar een leuk jasje voor de wintermaanden? Wij verkopen verschillende jasjes zodat jouw kindje er hip en vooral warm bijloopt. Wij weten als geen ander dat het kopen van een jas voor baby’s soms best lastig kan zijn. Ons advies is om een jas te kopen die een beetje op de groei is. Zo weet je zeker dat jouw kindje de koude winterperiode zeker mee door kan komen en er lekker warmpjes bijzit. Daarnaast raden we aan om te kiezen voor zachte en comfortabele materialen. Kies bijvoorbeeld een jas met een comfortabele binnenkant, zodat dit heerlijk zacht op de huid aanvoelt en lekker warm blijft. Het oog wilt natuurlijk ook graag wat! Niet het belangrijkste, maar wel leuk als het allemaal in eenzelfde jasje te vinden is. Op onze collectiepagina vind je een aantal verschillende hippe jasjes voor jouw kleintje!

Reversible baby jasje

Dit reversible baby jasje is gemaakt van twee soorten materiaal. De ene zijde is van stof en de andere zijde is van teddystof dat knuffelzacht is. Daarom is het jasje altijd lekker zacht en comfortabel en weet je zeker dat er geen kou wordt gevat. Eenvoudig de stijl van je kindje veranderen omdat het jasje dubbelzijdig is, wanneer jij maar wilt. Het jasje is voorzien van een capuchon zodat je kindje ook beschermd is tegen de regen of wind. De rits die zich aan de bovenzijde bevindt, is voorzien van een beschermlipje voor de kin.


Gepersonaliseerde babykleding

Als kersverse moeder of vader ben je zonder twijfel enorm trots op je baby, en dat mag je aan de buitenwereld laten blijken ook! Bij IK EN MIJN MAMA is het mogelijk om verschillende kledingstukken en accessoires te laten personaliseren met de naam van jouw eigen kindje. Origineel en leuk als de stijl van jouw kleintje onderscheidend is van de rest. Personaliseren is onder andere mogelijk voor shirtjes, sweaters, mutsjes en ga zo maar door. Door kleding te personaliseren maak je de outfit uniek en persoonlijk! Naast kleding is het bij ons ook mogelijk om accessoires te personaliseren. Denk aan een naamlampje, wagenspanner, sleutelhanger of memorybox. Weet jij al wat je graag wilt laten personaliseren?

Personaliseren: uniek als cadeau!

Ga je binnenkort op kraamvisite, maar weet je nog niet goed wat voor cadeau je wilt geven? Laat dan een cadeau bedrukken met zijn of haar naam erop! Super leuk en origineel: zo weet je zeker dat je niet iets geeft wat diegene al heeft, of dat er een dubbel cadeau gegeven wordt. De houten borstel die we bij Ik en mijn mama verkopen is een voorbeeld van een uniek en gepersonaliseerd cadeau. Jouw cadeau is gegarandeerd onderscheidend van de rest en ook nog eens super persoonlijk. Hoe leuk is dat!


De leukste babykleding scoor je bij IK EN MIJN MAMA. Outfits voor ieder kleintje en voor elk seizoen. Het wordt straks nog keuzestress met alle leuke kleding die bij ons te vinden is. Hopelijk tot snel bij IK EN MIJN MAMA!

Haarborstel met naam

 

Laat een reactie achter