De leukste kraamcadeaus met eigen naam vind je bij IK EN MIJN MAMA!

Cadeaus personaliseren doe je bij IK EN MIJN MAMA 

Op onze website vind je verschillende producten waarbij je de mogelijkheid hebt om het product te personaliseren. Voordat je het product aan je winkelmandje toevoegt, vul je de gewenste naam in. Voor een aantal producten zijn ook zelfs de geboortedatum, tijdstip, gewicht, lengte en persoonlijke boodschap mogelijk. Heb je speciale wensen betreft het personaliseren van een product? Dan kun je altijd een e-mail sturen naar info@ikenmijnmama.nl zodat wij kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Naamlampje

Misschien wel het meest unieke kraamcadeau met eigen naam: het naamlampje! De naamlampjes zijn niet voor niets een echte bestseller, want dit product is een uniek en origineel cadeau om te geven als kraamcadeau. Het naamlampje heeft een levertijd van ongeveer één week en is te verkrijgen in verschillende kleuren. Je hebt de keuze uit goud, zwart en zilver ijzerdraad en is dus voor iedereen geschikt! Dit product wordt helemaal met de hand gemaakt en het snoer van het lampje is ongeveer 1,5 meter lang. Let wel op de volgende punten voordat je het lampje bestelt:

  • Dit lampje maken we alleen met 1 naam aan elkaar.
  • Letters met éëöó etc. zijn uitgesloten.
  • Het naamlampje werkt op batterijen, deze zijn niet meegeleverd.
  • Is de naam langer dan 8 letters? Stuur ons dan graag een e-mail zodat wij naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Ibiza naam armbandjes

Wil je liever een sieraad als kraamcadeau geven? De Ibiza naam armbandjes zijn hip en schattig, en nu extra leuk door ze persoonlijk te maken met een naam erop! Dit kraamcadeau is met de hand gemaakt en zijn van elastiek, zodat je zeker weet dat de pasgeborene het armbandje past! Aan de achterkant van het armbandje zit een knoopje, wat maakt dat het cadeautje gemakkelijker wat strakker gemaakt kan worden indien nodig. Let wel op de volgende punten voordat je het armbandje bestelt:

  • De armbandjes mogen niet nat worden.
  • Zorg dat er altijd toezicht is tijdens het dragen, het armbandje bevat namelijk kraaltjes.
  • Letters met éëöó etc. zijn uitgesloten.
  • Alle armbandjes zijn 20 cm.
  • Wil je het armbandje groter of kleiner? Geef dit dan aan bij de notities.

De Ibiza naam armbandjes zijn ook beschikbaar als SOS-armbandje met het telefoonnummer van mama of papa.

Ibiza naam armbandjes

Speenkoord met naam

Dit kraamcadeau is leuk en scherp geprijsd en voor iedere baby onmisbaar. Iedere baby heeft een speenkoord nodig, zeker als je veel onderweg bent! Bij IK EN MIJN MAMA kun je het speenkoord personaliseren waardoor je zeker met een uniek cadeau aankomt op het kraamfeest. Door een cadeau met naam te geven, is het onderscheidend van de rest en maak je het uniek en persoonlijk. Een echte must-have dus!

Veiligheid speenkoord

In verband met de veiligheid voor de kleine zijn de speenkoorden niet meer dan 22 cm lang. De kralen en ringen die bij het speenkoord zitten zijn gemaakt van onbehandeld beukenhout. De siliconen kralen zijn gemaakt van 100% food grade siliconen en vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers. De veiligheid van de baby zetten wij op nummer 1, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Ook adviseren wij om nooit met het speenkoord te slapen, in de mond te stoppen of langer te maken. Gebruik het speenkoord als er toezicht is van een ouder/volwassen zodat er altijd een oogje in het zeil wordt gehouden. Het schoonmaken van de speenkoord is geen probleem, zolang de clip zelf niet nat wordt. Je maakt het makkelijk en snel schoon met een licht vochtig doekje. Ook bij dit gepersonaliseerde product geldt dat letters met éëöó etc. zijn uitgesloten.

Ben jij helemaal enthousiast geworden van alle ideeën voor een kraamcadeau met naam en kan je niet wachten om de ander te verrassen? Op onze website vind je nog meer leuke cadeaus die je zelf personaliseert. Een ding is zeker, je hebt gegarandeerd een uniek kraamcadeau!

Laat een reactie achter