Kind 1 jaar cadeau: de tips van IK EN MIJN MAMA

De allereerste verjaardag van de kleine: dit is een hele speciale dag die vaak uitgebreid gevierd wordt, en terecht! Een jaar waarin je jouw kindje als kersverse moeder ontzettend snel hebt zien groeien en de eerste mooie momenten en herinneringen vastgelegd hebt. Meerdere mijlpalen die jullie tot nu toe al samen bereikt hebben, en waarvan er nog vele komen gaan. Maar wat geef je eigenlijk voor cadeautjes als jouw kindje 1 jaar gaat worden? De keuze hiervoor is enorm groot, en in dit artikel geeftIK EN MIJN MAMA allerlei tips zodat jij gegarandeerd de eerste verjaardag goed viert en deze zeker niet zult vergeten!

Kind 1 jaar: wat ga jij cadeau geven?

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om cadeaus voor baby’s te bedenken, zeker als het om de eerste verjaardag gaat. Dat er veel gebeurt en verandert in het eerste jaar, is een ding dat zeker is. Heeft jouw baby de eerste stapjes al gezet en wordt er veel gelachen? Of wordt er nog volop gerold en gekropen? Iedere baby groeit en ontwikkelt op eigen tempo, maar de eerste verjaardag wilt iedereen groots uitpakken uiteraard!

Het eerste levensjaar zit er dan misschien op, maar er valt nog heel veel te leren. Hoe leuk is het om een cadeautje te geven dat bijdraagt aan het leren van benodigde vaardigheden? Denk aan vaardigheden die motorisch zijn of bijvoorbeeld helpen met de spraak. Zo is een blokkendoos perfect speelgoed voor het stimuleren van ruimtelijk inzicht en motorische vaardigheden. Van een leuk boek met verschillende soorten plaatjes en verhaaltjes zal jouw kleintje super veel leren en lekker bij wegdromen net voor het slapen gaan. Met het uitkiezen van het juiste cadeau geef je een bijdrage aan de ontwikkeling van het kindje en blijven de zintuigen geprikkeld. Daarnaast gaan deze cadeaus voor langere tijd mee en heeft de baby er als het goed is jaren plezier van!

De eerste herinneringen, allemaal bij elkaar

In het eerste levensjaar van een kindje zijn er ontzettend veel dingen veranderd. De ontwikkeling gaat nooit meer zo snel als hoe het nu gegaan is. In deze levensfase is jouw baby sterk ontwikkeld en heb je samen veel herinneringen gemaakt. Daarom is de memorybox, gemaakt van hout, ideaal als cadeau voor 1-jarige baby’s. Alle waardevolle spullen, die jou de mooiste herinneringen hebben gegeven, kun je in deze gepersonaliseerde bewaardoos opbergen. Wist je dat wij het kistje graveren met de gegevens die jij doorgeeft in de opmerkingen? De memorybox is een leuk en vooral persoonlijk cadeau voor als jouw kindje 1 jaar wordt en kun je bestellen via onze website.

Het schommelpaard als cadeau baby 1 jaar

Een loopfietsje geven is misschien nog wat te vroeg: baby’s van 1 jaar kunnen vaak nog niet goed lopen en een loopfiets is daarom leuker voor als het kindje wat ouder is. Maar bij Ik en mijn mama hebben we een leuk alternatief voor de loopfiets, namelijk het schommelpaard! Reken met het schommelpaard zeker op uren plezier! Naast het plezier dat ze gaan hebben met het schommelen, is dit cadeau ook heel goed voor de motorische vaardigheden. Door veel te schommelen help je de baby met het aanleren van een goede balans en coördinatie. Dit schommelpaard bevat een beugel, zodat de kleine extra ondersteuning heeft en niet zomaar van de schommel af kan kukelen. Een ding is zeker, met het schommelpaard ga je gegarandeerd plezier bezorgen. 

Childhome schommel giraf

Cadeaus voor iedere portemonnee

Zoek jij juist een wat kleiner cadeautje voor een kindje dat 1 jaar wordt? Bij Ik en mijn mama verkopen we veel cadeautjes voor verschillende prijzen. Hoe leuk is deze Goki puzzel ? Dit leuke cadeau is gemaakt van hout en is een kleurrijke en vrolijke puzzel. De puzzel is gemaakt met extra grote puzzelstukken zodat de allerkleinsten hier plezier van hebben!


Natuurlijk verkopen we nog veel meer leuke cadeaus voor baby’s op onze website. Bij IK EN MIJN MAMA is genoeg te vinden voor als jij verjaardagscadeaus zoekt als een kindje 1 jaar wordt. Met de cadeaus die Ik en mijn mama verkoopt, weet je zeker dat er een glimlach op het gezicht van de kleine gaat verschijnen. Weet jij al welk cadeau je gaat scoren?

Laat een reactie achter