Blogs

 • Little Dutch meisjes

  Ontdek Little Dutch Meisjes: Meer dan alleen speelgoed

  Als je ooit in de magische wereld van ouderschap hebt gedoken, of zelfs als je gewoon op zoek bent naar het perfecte cadeau voor dat speciale kleintje in je leven, dan heb je vast al gehoord van Little Dutch. 

 • Little Dutch jongen

  De leukste Little Dutch jongens items

  Als wij stilstaan bij de onschuldige vreugde van kinderen, dan komt speelgoed al snel in onze gedachten. En bij het noemen van kwalitatief, leerzaam en esthetisch aantrekkelijk speelgoed, komt het merk Little Dutch onmiskenbaar naar voren.

 • Little Dutch speelgoed

  Ontdek de wondere wereld van Little Dutch speelgoed

  Wanneer je denkt aan kwaliteit, design en liefde voor kinderen, is er één naam die onmiddellijk naar voren springt: Little Dutch. 

 • Cadeau 18 tot 24 maanden

  Cadeau 18 tot 24 maanden: Hoe kies je het perfecte geschenk voor je kleintje?

  Als ouder, grootouder, oom of tante weet je hoe snel de tijd vliegt wanneer je kijkt naar de groei van een kind. Voor je het weet, is die pasgeboren baby een energieke peuter die de wereld wil verkennen. Het kiezen van het perfecte cadeau voor deze leeftijd, vooral tussen de 18 en 24 maanden, kan een uitdaging zijn.

 • Cadeau 12 tot 18 maanden

  Cadeau 12 tot 18 maanden: Het perfecte geschenk voor een speciale leeftijd

  De zoektocht naar het ideale cadeau kan soms behoorlijk uitdagend zijn. Vooral als het gaat om een leeftijdscategorie als 12 tot 18 maanden. Rond deze leeftijd maakt een baby enorme sprongen in zijn of haar ontwikkeling.

 • Cadeau 6 tot 12 maanden

  Het vinden van het perfecte cadeau voor een kleintje is altijd een uitdaging. Zeker als het gaat om de leeftijd van 6 tot 12 maanden. Een fase waarin zoveel verandert, van kruipen tot de eerste stapjes, van klanken tot echte woordjes.
 • Cadeau 2 tot 6 maanden

  Een nieuw lid van de familie is gearriveerd, en het avontuur is net begonnen. Deze periode in het leven van een baby is ontzettend speciaal. Van de eerste glimlachjes tot aan het begin van brabbelen, elke dag is een wonder. Wat geef je zo'n klein wonder als cadeau? Vooral als ze tussen de 2 en 6 maanden oud zijn? Ikenmijnmama heeft precies wat je zoekt!
 • Cadeau newborn

  Er zijn maar weinig dingen zo speciaal als de geboorte van een nieuwe baby. Als familielid, vriend of collega wil je graag iets unieks geven om de komst van de kleine te vieren. Maar wat is nu het perfecte cadeau voor een pasgeboren baby?
 • Ontdek de magie van Little Dutch: een betoverende wereld van kinderproducten

  Een wereld vol kleur, vrolijkheid en verbeelding: dat is Little Dutch. Of je nu een ouder bent die op zoek is naar stijlvolle kinderproducten of gewoonweg geïntrigeerd bent door de magie die dit merk met zich meebrengt, je bent hier aan het juiste adres.

 • Wanneer worden baby's gevaccineerd?

  Baby's worden over het algemeen gevaccineerd in de eerste paar maanden van hun leven. De meeste vaccinaties worden gegeven als onderdeel van het zogenaamde Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Dit programma is ontwikkeld om kinderen te beschermen tegen een aantal gevaarlijke infectieziekten.
 • Waarom eten we beschuit met muisjes?

  Als je aan een Nederlander vraagt wat er bij een geboorte hoort, dan is de kans groot dat ze 'beschuit met muisjes' noemen. Het is een traditie die diepgeworteld is in de Nederlandse cultuur, maar waar komt het eigenlijk vandaan? En waarom eten we juist beschuit met muisjes?
 • Tips voor het organiseren van een babyshower

  Gefeliciteerd, je vriendin, zus of collega is zwanger! En dat betekent natuurlijk dat er binnenkort een babyshower georganiseerd moet worden. Maar waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt voor de aanstaande moeder en haar vriendinnen? In deze blog delen we de beste tips voor een geslaagde babyshower.