Widerrufsrecht

Retourneren

Ben je niet tevreden over een besteld product? Dat is jammer, maar het is geen probleem om je product terug te sturen. Alleen gepersonaliseerde items zoals bijvoorbeeld naamlampjes en speenkoorden zijn niet te retourneren. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.
Zodra wij het artikel onbeschadigd en ongebruikt/ongedragen en in de originele verpakking met kaartjes er aan retour hebben ontvangen zullen wij het geld retour storten op je rekening. Hier ontvang je dan een melding van.

Wil je een andere maat? Zet het even op de pakbon dan sturen wij die meteen toe!

Let op: retourkosten zijn voor eigen rekening en als je artikelen terug hebt gestuurd maar je houdt ook nog artikelen waardoor de totale orderwaarde onder de €50 komt zullen wij de door ons gemaakte verzendkosten in mindering brengen op het terug te storten bedrag.

Vooraf kun je je retour vast even melden door een mail te sturen naar info@ikenmijnmama.nl

Het pakket met de pakbon of een begeleidend schrijven mag retour naar:

Ikenmijnmama
Peizerweg 97 C2/C3 
9727 AJ Groningen
Nederland

(Bewaar voor de zekerheid altijd je verzendbewijs)

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht (*), zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Ikenmijnmama geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ikenmijnmama.nl. In deze mail vermeld je je rekeningnummer+ordernummer zodat we het bedrag terug kunnen storten na ontvangst van de retourzending. Wij vinden het prettig als je in je email tevens de reden van het retourneren wil vermelden. Dit helpt ons om de producten continue te verbeteren. Dit is uiteraard niet verplicht. Wanneer we je product in goede staat retour hebben ontvangen, wordt het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort.

* Let op: het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk producten, zoals bijvoorbeeld posters op maat. Onder maatwerk producten vallen ook gepersonaliseerde items, zoals bijvoorbeeld de naamlampjes en speenkoorden met naam. Dit betekent dat je reeds bestelde en ontvangen goederen die onder deze uitsluiting vallen niet kunt retourneren. Als consument koopt u bij ons op maat gemaakte producten van persoonlijke aard, hierdoor is het herroepingsrecht niet van toepassing op de overeenkomsten aangegaan met Ikenmijnmama.

Klachtenregeling

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ikenmijnmama.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.