Blogs

 • Cadeau 18 tot 24 maanden

  Cadeau 18 tot 24 maanden: Hoe kies je het perfecte geschenk voor je kleintje?

  Als ouder, grootouder, oom of tante weet je hoe snel de tijd vliegt wanneer je kijkt naar de groei van een kind. Voor je het weet, is die pasgeboren baby een energieke peuter die de wereld wil verkennen. Het kiezen van het perfecte cadeau voor deze leeftijd, vooral tussen de 18 en 24 maanden, kan een uitdaging zijn.

 • Cadeau 12 tot 18 maanden

  Cadeau 12 tot 18 maanden: Het perfecte geschenk voor een speciale leeftijd

  De zoektocht naar het ideale cadeau kan soms behoorlijk uitdagend zijn. Vooral als het gaat om een leeftijdscategorie als 12 tot 18 maanden. Rond deze leeftijd maakt een baby enorme sprongen in zijn of haar ontwikkeling.

 • Cadeau 6 tot 12 maanden

  Het vinden van het perfecte cadeau voor een kleintje is altijd een uitdaging. Zeker als het gaat om de leeftijd van 6 tot 12 maanden. Een fase waarin zoveel verandert, van kruipen tot de eerste stapjes, van klanken tot echte woordjes.
 • Cadeau newborn

  Er zijn maar weinig dingen zo speciaal als de geboorte van een nieuwe baby. Als familielid, vriend of collega wil je graag iets unieks geven om de komst van de kleine te vieren. Maar wat is nu het perfecte cadeau voor een pasgeboren baby?
 • De leukste kraamcadeaus met eigen naam vind je bij IK EN MIJN MAMA!

  Ben jij op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of ben je bang dat het kraamcadeau niet in de smaak gaat vallen, niet gebruikt gaat worden of dubbel wordt gegeven? Bij IK EN MIJN MAMA hebben wij de beste oplossing hiervoor! Je kunt bij ons namelijk een kraamcadeau personaliseren met een eigen naam erop. Hoe uniek is dat! Gegarandeerd met een leuk cadeau aankomen waar iedereen blij van wordt: wij hebben wat je zoekt.