Blogs

  • Cadeau newborn

    Er zijn maar weinig dingen zo speciaal als de geboorte van een nieuwe baby. Als familielid, vriend of collega wil je graag iets unieks geven om de komst van de kleine te vieren. Maar wat is nu het perfecte cadeau voor een pasgeboren baby?
  • De leukste kraamcadeaus met eigen naam vind je bij IK EN MIJN MAMA!

    Ben jij op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of ben je bang dat het kraamcadeau niet in de smaak gaat vallen, niet gebruikt gaat worden of dubbel wordt gegeven? Bij IK EN MIJN MAMA hebben wij de beste oplossing hiervoor! Je kunt bij ons namelijk een kraamcadeau personaliseren met een eigen naam erop. Hoe uniek is dat! Gegarandeerd met een leuk cadeau aankomen waar iedereen blij van wordt: wij hebben wat je zoekt.
  • Kind 1 jaar cadeau: de tips van IK EN MIJN MAMA

    De allereerste verjaardag van de kleine: dit is een hele speciale dag die vaak uitgebreid gevierd wordt, en terecht! Een jaar waarin je jouw kindje als kersverse moeder ontzettend snel hebt zien groeien en de eerste mooie momenten en herinneringen vastgelegd hebt. Meerdere mijlpalen die jullie tot nu toe al samen bereikt hebben, en waarvan er nog vele komen gaan. Maar wat geef je eigenlijk voor cadeautjes als jouw kindje 1 jaar gaat worden? De keuze hiervoor is enorm groot, en in dit artikel geeft IK EN MIJN MAMA allerlei tips zodat jij gegarandeerd de eerste verjaardag goed viert en deze zeker niet zult vergeten!